Editie 2020

Editie 2020

HomeEditie 2020

deel(JE)KEUKEN

Op 6 november 2020 was het weer Groene Vrijdag, de dag waarop we Nijmegen groener en mooier maken. Vanwege corona was deze derde editie grotendeels online. En we legden de nadruk op sociale duurzaamheid: samen met Soep met Sfeer maakten we soep voor de Voedselbank en Stichting Straatmensen! Met duurzame, lokale producten en met hulp van lokale bedrijven, organisaties en instellingen die ze verwerkten én deelden. Zo maakten we toch een verbinding in een jaar waarin dat zo beperkt kon. Samen aan de slag: deel(je)keuken! Uiteraard coronaproof.

 

 

bijzondere editie

Groene Vrijdag is in 2018 ontstaan als afsluiting van het Green Capitaljaar en is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement. Met bijdragen van scholen, partners, vrijwilligers, gemeente én inwoners. Het programma voor 6 november 2020 werd meerdere keren aangepast vanwege aanscherping van coronamaatregelen. Toch was er – grotendeels online – genoeg te beleven tijdens deze derde editie. Zo konden we er samen toch voor zorgen dat Nijmegen weer een stukje groener, gezonder, socialer én mooier werd!

 

Disclaimer

Als deelnemer aan Groene Vrijdag ga je ermee akkoord dat je kunt worden gefotografeerd en/of gefilmd. Dit materiaal wordt gebruikt in het natraject voor verslaglegging over Groene Vrijdag en kan eventueel worden gepubliceerd.