Proclaimer

European Green Capital 2018 valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Nijmegen. European Green Capital 2018 is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per e-mail naar greencapital@nijmegen.nl.

Verwijzingen

Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten deze website toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s dan wel bij de eigenaar van het op deze pagina’s weergegevene (bijvoorbeeld handelsmerken en logo’s). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.

Privacy

Wij zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van de website, maar uw naam en dergelijke gegevens hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan deze site worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De informatie die u ons verstrekt ten behoeve van informatieverzoeken of aanvragen, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie.

Logo

Gebruik van het European Green Capital Winner logo is een door de Europese Unie geregistreerd beeldmerk en mag niet worden gebruikt door derden. Het logo van Nijmegen Green Capital mag alleen gebruikt worden na schriftelijke toestemming van de projectorganisatie via greencapital@nijmegen.nl.